Vælg en side

Husker du filmen “Falling Down”, hvor Michael Douglas spiller manden, der får nok af det hele og går amok i Los Angeles’ gader? Den restriktive danske våbenlovgivning forhindrede Steen “Nalle” Nielsen i at gøre det samme, men det er nu ikke noget, man bør begræde, for i mangel af automatvåben valgte han mikrofonen som sit våben mod hverdagens irritationsmomenter. Resultatet er knap så dødbringende, men meget, meget morsomt.

Siden sin debut i 2002 har Nallen gjort den hårde, men intelligente, joke til sit varemærke, og hvis der er en hellig ko i nærheden, kan man være stensikker på, at Nallen har slebet knivene og tændt op i grillen. Forargelsen har aldrig været et mål i sig selv, men er en naturlig konsekvens af en ufravigelig filosofi om, at intet emne er tabu, når blot joken er sjov nok.

På sit cv kan han blandt mange andre ting skrive “Vinder af DM i Stand-up og Comedy Fight Club”, “Manuskriptforfatter på Dybvaaaaad” og “Skuespiller i ‘Hvor fanden er Herning?’”.

Hvis du har mod på at se en komiker, der stiller krav til sit publikum, og som samtidig overskrider flere grænser end en international våbensmugler, så snup en aften med Steen “Nalle” Nielsen og erfar ved selvsyn, hvorfor de kalder ham Danmarks mest kompromisløse komiker.