Danmarks mest kompromisløse komiker

Comedy

 

Jeg har lavet stand-up siden 2002, hvor jeg vandt DM. Siden da er det blevet til hundredevis af shows for tusindvis af mennesker, og jeg optræder også gerne til dit arrangement.

Steen “Nalle” Nielsen

Danmarks mest kompromisløse komiker

Husker du filmen “Falling Down”, hvor Michael Douglas spiller manden, der får nok af det hele og går amok i Los Angeles’ gader? Den restriktive danske våbenlovgivning forhindrede Steen “Nalle” Nielsen i at gøre det samme, men det er nu ikke noget, man bør begræde, for i mangel af automatvåben valgte han mikrofonen som sit våben mod hverdagens irritationsmomenter. Resultatet er knap så dødbringende, men meget, meget morsomt.

Siden sin debut i 2002 har Nallen gjort den hårde, men intelligente, joke til sit varemærke, og hvis der er en hellig ko i nærheden, kan man være stensikker på, at Nallen har slebet knivene og tændt op i grillen. Forargelsen har aldrig været et mål i sig selv, men er en naturlig konsekvens af en ufravigelig filosofi om, at intet emne er tabu, når blot joken er sjov nok.

På sit cv kan han blandt mange andre ting skrive “Vinder af DM i Stand-up og Comedy Fight Club”, “Manuskriptforfatter på Dybvaaaaad” og “Medvirkende i ‘Hvor fanden er Herning?’”.

Hvis du har mod på at se en komiker, der stiller krav til sit publikum, og som samtidig overskrider flere grænser end en international våbensmugler, så snup en aften med Steen “Nalle” Nielsen og erfar ved selvsyn, hvorfor de kalder ham Danmarks mest kompromisløse komiker.

Kontakt mig

14 + 12 =

Få et ganske uforpligtende tilbud på underholdning til netop dit arrangement. Jeg afholder også foredrag om depression.

Skriv et par linier om arrangementet, antal deltagere, aldersfordeling osv., så vender jeg tilbage hurtigst muligt.