Foredrag

Depression

 

Jeg har lidt af depression i årevis og anser stadig ikke mig selv for kureret, men jeg har idag lært at leve med sygdommen. I mit foredrag forklarer jeg, hvordan en blanding af moderne psykologi og klassisk, græsk filosofi har hjulpet mig til et meningsfuldt liv på trods af psykisk sygdom, og jeg giver publikum værktøjerne til forhåbentlig at opnå det samme.

Test 2

Dette er så brødteksten. Vi tester bare lige nu, but you get the drift... Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS...

Test

Dette er blot en lille test

Steen “Nalle” Nielsen

Danmarks mest kompromisløse komiker

Husker du filmen “Falling Down”, hvor Michael Douglas spiller manden, der får nok af det hele og går amok i Los Angeles’ gader? Den restriktive danske våbenlovgivning forhindrede Steen “Nalle” Nielsen i at gøre det samme, men det er nu ikke noget, man bør begræde, for i mangel af automatvåben valgte han mikrofonen som sit våben mod hverdagens irritationsmomenter. Resultatet er knap så dødbringende, men meget, meget morsomt.

Siden sin debut i 2002 har Nallen gjort den hårde, men intelligente, joke til sit varemærke, og hvis der er en hellig ko i nærheden, kan man være stensikker på, at Nallen har slebet knivene og tændt op i grillen. Forargelsen har aldrig været et mål i sig selv, men er en naturlig konsekvens af en ufravigelig filosofi om, at intet emne er tabu, når blot joken er sjov nok.

På sit cv kan han blandt mange andre ting skrive “Vinder af DM i Stand-up og Comedy Fight Club”, “Manuskriptforfatter på Dybvaaaaad” og “Medvirkende i ‘Hvor fanden er Herning?’”.

Hvis du har mod på at se en komiker, der stiller krav til sit publikum, og som samtidig overskrider flere grænser end en international våbensmugler, så snup en aften med Steen “Nalle” Nielsen og erfar ved selvsyn, hvorfor de kalder ham Danmarks mest kompromisløse komiker.

Kontakt mig

2 + 7 =

Få et ganske uforpligtende tilbud på underholdning til netop dit arrangement. Jeg afholder også foredrag om depression.

Skriv et par linier om arrangementet, antal deltagere, aldersfordeling osv., så vender jeg tilbage hurtigst muligt.