Om Nallen

Steen "Nalle" Nielsen

 

Jeg har optrådt med stand-up siden 2002, og optræder også gerne til dit arrangement. Her kan du læse lidt mere om mig.

01. Stand-up komiker

Jeg har optrådt siden 2002, hvor jeg vandt DM i Stand-up. Jeg har fra begyndelsen gerne villet tale om de emner, andre helst undgår, og jeg har derfor fået et ry som Danmarks mest kompromisløse komiker. Jeg har desuden skrevet og medvirket i flere forskellige TV-produktioner.

02. shows

  • DM i Stand-up
  • Hard Rock Nallelujah
  • Mens de andre drikker Breezer
  • Nalle alene i verden
  • Hard Rock Nallelujah 2
  • Farmageddon

03. Foredrag

Jeg afholder også foredrag om depression. Jeg tager udgangspunkt i min egen historie og forholder mig til depressionen som et filosofisk problem og trækker på egne erfaringer med såvel moderne psykologi og klassisk græsk filosofi.

Steen “Nalle” Nielsen

Danmarks mest kompromisløse komiker

Husker du filmen “Falling Down”, hvor Michael Douglas spiller manden, der får nok af det hele og går amok i Los Angeles’ gader? Den restriktive danske våbenlovgivning forhindrede Steen “Nalle” Nielsen i at gøre det samme, men det er nu ikke noget, man bør begræde, for i mangel af automatvåben valgte han mikrofonen som sit våben mod hverdagens irritationsmomenter. Resultatet er knap så dødbringende, men meget, meget morsomt.

Siden sin debut i 2002 har Nallen gjort den hårde, men intelligente, joke til sit varemærke, og hvis der er en hellig ko i nærheden, kan man være stensikker på, at Nallen har slebet knivene og tændt op i grillen. Forargelsen har aldrig været et mål i sig selv, men er en naturlig konsekvens af en ufravigelig filosofi om, at intet emne er tabu, når blot joken er sjov nok.

På sit cv kan han blandt mange andre ting skrive “Vinder af DM i Stand-up og Comedy Fight Club”, “Manuskriptforfatter på Dybvaaaaad” og “Medvirkende i ‘Hvor fanden er Herning?’”.

Hvis du har mod på at se en komiker, der stiller krav til sit publikum, og som samtidig overskrider flere grænser end en international våbensmugler, så snup en aften med Steen “Nalle” Nielsen og erfar ved selvsyn, hvorfor de kalder ham Danmarks mest kompromisløse komiker.

Kontakt mig

5 + 7 =

Få et ganske uforpligtende tilbud på underholdning til netop dit arrangement. Jeg afholder også foredrag om depression.

Skriv et par linier om arrangementet, antal deltagere, aldersfordeling osv., så vender jeg tilbage hurtigst muligt.